Gambaran Keseluruhan

Polisi bayaran balik dan pemulangan kami sah diperlakukan selama 30 hari. Jika tempoh 30 hari telah berlalu bermula dari tarikh pembelian anda, kami tidak dapat menawarkan bayaran balik penuh atau pertukaran kepada anda.

Untuk layak menerima pemulangan, item anda mestilah tidak digunakan dan dalam keadaan asal seperti mana anda menerimanya. Ia juga mesti dalam pembungkusan asal.

Beberapa jenis barangan dikecualikan daripada dipulangkan. Barangan mudah rosak seperti makanan, bunga, surat khabar atau majalah tidak boleh dipulangkan. Kami juga tidak menerima produk yang merupakan barangan intim atau kebersihan, bahan berbahaya atau cecair atau gas mudah terbakar.

Item tambahan yang tidak boleh dipulangkan:

  • Kad Baucar
  • Produk perisian yang boleh dimuat turun
  • Beberapa barangan kesihatan dan penjagaan diri

Untuk melengkapkan pemulangan anda, kami memerlukan resit atau bukti pembelian.
Tidak perlu menghantar item pembelian anda kembali kepada pengilang.

Terdapat situasi tertentu di mana hanya sebahagian bayaran balik diberikan:

  • Tempah dengan tanda-tanda penggunaan yang jelas.
  • CD, DVD, pita VHS, perisian, permainan video, pita kaset atau rekod vinil yang telah dibuka.
  • Mana-mana item yang tidak dalam keadaan asalnya, rosak atau hilang bahagian atas sebab-sebab bukan disebabkan kesilapan kami.
  • Mana-mana item yang dipulangkan lebih daripada 30 hari selepas penghantaran

Bayaran Balik

Setelah pemulangan anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima item anda yang dipulangkan. Kami juga akan memberitahu anda tentang kelulusan atau penolakan bayaran balik anda.

Jika anda diluluskan, maka bayaran balik anda akan diproses dan kredit akan dimasukkan secara automatik pada akaun kredit atau kaedah pembayaran asal anda, dalam tempoh beberapa hari.

Bayaran Balik Lewat Atau Tiada

Jika anda belum menerima bayaran balik, semak akaun bank anda sekali lagi.
Kemudian hubungi syarikat akaun bank anda, mungkin mengambil sedikit masa sebelum bayaran balik anda dilakukan.

Seterusnya hubungi bank anda. Selalunya terdapat beberapa masa pemprosesan sebelum bayaran balik dilakukan.

Jika anda telah melakukan semua ini dan anda masih belum menerima bayaran balik anda, sila hubungi kami di [email protected].

Barang Jualan

Hanya barangan berharga biasa boleh dikembalikan. Barang jualan tidak boleh dikembalikan.

Pertukaran

Kami hanya menggantikan barang jika ia koyak rabak, calar teruk, kemek atau rosak. Jika anda perlu menukarnya dengan item yang sama, hantarkan e-mel kepada kami di [email protected] dan hantar item anda ke: 17-G, Jalan Kenanga 1/7, Salak Kenanga Business Park, 43900 Sepang, Selangor.

Hadiah

Jika item tersebut ditandakan sebagai hadiah apabila dibeli dan dihantar terus kepada anda, anda akan menerima kredit hadiah untuk nilai pemulangan anda. Sebaik sahaja item yang dikembalikan diterima, sijil hadiah akan dihantar kepada anda.

Jika item itu tidak ditandakan sebagai hadiah semasa dibeli, atau pemberi hadiah telah menghantar pesanan kepada diri mereka sendiri untuk diberikan kepada anda kemudian, kami akan menghantar bayaran balik kepada pemberi hadiah dan mereka akan mengetahui tentang pemulangan anda.

Penghantaran Pulangan

Untuk memulangkan produk anda, anda harus menghantar produk anda ke: 17-G, Jalan Kenanga 1/7, Salak Kenanga Business Park, 43900 Sepang, Selangor.

Anda akan bertanggungjawab untuk membayar kos penghantaran anda sendiri untuk memulangkan item anda. Kos penghantaran tidak akan dikembalikan. Jika anda menerima bayaran balik, kos penghantaran pemulangan akan ditolak daripada bayaran balik anda.

Bergantung pada tempat tinggal anda, masa yang mungkin diambil untuk produk yang ditukar anda sampai kepada anda mungkin berbeza-beza.

Jika anda memulangkan item yang lebih mahal, anda boleh mempertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan penghantaran yang boleh dikesan atau membeli insurans penghantaran. Kami tidak menjamin bahawa kami akan menerima item anda yang dipulangkan.

Perlukan sebarang bantuan?

Hubungi kami di [email protected] untuk soalan yang berkaitan dengan bayaran balik dan pemulangan.

© 2024 WasaEdu powered by WasaPower Group Sdn Bhd (1401053-D). All rights reserved.

Terima Kasih

kerana telah memberikan rating anda kepada kami. Rating anda amatlah membantu kami untuk menambahbaik kualiti servis kami di masa hadapan.